Eijsden-Margraten Mg3

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg3

Margraten Wandelroute 9,0 km Makkelijk
Margraten staat bekend om zijn Amerikaanse begraafplaats, waar ruim 8.000 gevallenen van de Tweede Wereldoorlog hun laatste rustplaats hebben. Deze indrukwekkende plek ligt op de wandelroute Mg3. De zwarte paaltjes leiden je verder door de imposante Zuid-Limburgse heuvels en door het gehuchtje Honthem. Terug bij de auto in Margraten breng je eerst een bezoekje aan restaurant Talentino, waar horecatalenten met een beperking je laten genieten van Bourgondische streekproducten.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sprinkstraat 20, 6269 AP Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,0 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website