Eijsden-Margraten Mg3

Eijsden-Margraten Mg3

Margraten staat bekend om zijn Amerikaanse begraafplaats, waar ruim 8.000 gevallenen van de Tweede Wereldoorlog hun laatste rustplaats hebben. Deze indrukwekkende plek ligt op de wandelroute Mg3. De zwarte paaltjes leiden je verder door de imposante Zuid-Limburgse heuvels en door het gehuchtje Honthem. Terug bij de auto in Margraten breng je eerst een bezoekje aan restaurant Talentino, waar horecatalenten met een beperking je laten genieten van Bourgondische streekproducten.

Start- en eindpunt


Sprinkstraat 19, 6269 AM Margraten

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt