Eijsden-Margraten Mg1

Margraten Download deze route

Eijsden-Margraten Mg1

Margraten Wandelroute 8,0 km Gemiddeld
Vanuit het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Margraten heb je een geweldig uitzicht op het befaamde heuvelland. Deze wandelroute brengt je door de hele omgeving, in het bijzonder naar Ingber, met zijn kenmerkende holle wegen en vakwerkhuisjes. Dit is het Limburg zoals je het van de foto’s kent! Parkeren doe je eenvoudig in Margraten, waar je ook terecht kunt voor een lekker kopje koffie. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Burgemeester Ronckersplein 11, 6269 AL Margraten, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website