Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Eijsden-Margraten Mg1

Eijsden-Margraten Mg1

Vanuit het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Margraten heb je een geweldig uitzicht op het befaamde heuvelland. Deze wandelroute brengt je door de hele omgeving, in het bijzonder naar Ingber, met zijn kenmerkende holle wegen en vakwerkhuisjes. Dit is het Limburg zoals je het van de foto’s kent! Parkeren doe je eenvoudig in Margraten, waar je ook terecht kunt voor een lekker kopje koffie. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Burgemeester Ronckersplein 11, 6269 AL Margraten, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt