Eijsden-Margraten Gr4

Eijsden-Margraten Gr4

Vanuit Gronsveld hoef je niet eindeloos onderweg te zijn om door een mooi gebied te wandelen. Meteen ten oosten van dit plaatsje is de omgeving al zo mooi, dat je na dit korte rondje al helemaal verkwikt bij je auto in Gronsveld terugkomt en nog tijd hebt voor een kopje koffie bij een van de leuke cafeetjes. Deze wandelroute toont je het Savelsbos met zijn bijzondere hellingen, verre uitzichten en uitbundige beplanting. Je volgt hem via de groene paaltjes.
Eijsden-Margraten Gr4 - Foto 0
Eijsden-Margraten Gr4 - Foto 1
Eijsden-Margraten Gr4 - Foto 2

Start- en eindpunt


Vroendalsweg 4, 6247 AV Gronsveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad in Gronsveld

Jenneke wandelt route Gr4 vanuit Gronsveld door het prachtige Savelsbos; met helinkjes, uitzichtjes, mooie bomen en vogelgeluidjes. Een heerlijke rustige wandeling in de natuur. Wandel je mee?
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt