Eijsden-Margraten Gr3

Eijsden-Margraten Gr3

Begeef je tussen het rijke groen in het schaduwrijke hellingbos het Savelsbos met zijn magnifieke uitzichten. Zie de rotsachtige bodem, de grotten en ontdek de prehistorische vuursteenmijnen. Dit is de omgeving waarin je terechtkomt op deze spectaculaire wandelroute van Sint Geertruid naar Rijckholt. Ook kasteel Rijckholt ligt op deze route langs de gele kunststofpaaltjes met de aluminiumbandjes, net als verschillende horecagelegenheden om een kopje koffie te drinken of van een heerlijke lunch te genieten. Je auto parkeer je in Sint Geertruid.

Start- en eindpunt


Dominikanenstraat 14, 6247 CW Gronsveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt