Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej

Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej

De veelzijdige wandelroute D’n Driej brengt je door Gronsveld in zuidelijke richting naar Rijckholt. In deze mooie regio vind je niet alleen unieke natuurschoon, maar ook het historische kasteel Rijckholt en de prehistorische vuursteenmijnen, diep verscholen in de verborgen grotten van het schitterende Savelsbos. 

Parkeren kan bij de St. Martinuskerk in Gronsveld. Halverwege op de route kun je een ontspannende pauze houden op het overdekte terras van eetcafé Riekelt. De route volg je via de speciale voetstapicoontjes. Ook passeer je tijdens deze route het kasteel in Gronsveld.
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 0
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 1
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 2
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 3

Start- en eindpunt


Rijksweg 55, 6247 AB Gronsveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt