Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej

Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej

De veelzijdige wandelroute D’n Driej brengt je door Gronsveld in zuidelijke richting naar Rijckholt. In deze mooie regio vind je niet alleen unieke natuurschoon, maar ook het historische kasteel Rijckholt en de prehistorische vuursteenmijnen, diep verscholen in de verborgen grotten van het schitterende Savelsbos. Parkeren kan bij de St. Martinuskerk in Gronsveld. Halverwege op de route kun je een ontspannende pauze houden op het overdekte terras van eetcafé Riekelt. De route volg je via de speciale voetstapicoontjes.
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 0
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 1
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 2
Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej - Foto 3

Start- en eindpunt


Rijksweg 55, 6247 AB Gronsveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt