Detail

Eijsden-Margraten Gr2 D’n Driej

De veelzijdige wandelroute D’n Driej brengt je door Gronsveld in zuidelijke richting naar Rijckholt. In deze mooie regio vind je niet alleen unieke natuurschoon, maar ook het historische kasteel Rijckholt en de prehistorische vuursteenmijnen, diep verscholen in de verborgen grotten van het schitterende Savelsbos. 

Parkeren kan bij de St. Martinuskerk in Gronsveld. Halverwege op de route kun je een ontspannende pauze houden op het overdekte terras van eetcafé Riekelt. De route volg je via de speciale voetstapicoontjes. Ook passeer je tijdens deze route het kasteel in Gronsveld.

Start- en eindpunt


Rijksweg 55, 6247 AB Gronsveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt