Eijsden-Margraten Ec2

Eijsden-Margraten Ec2

Als je van het pittoreske gehuchtje Eckelrade naar Sint Geertruid wandelt, dan kom je door het adembenemende Savelsbos. Op de route via de blauwe paaltjes wandel je door deze natuurstrook met steile hellingen en prachtige vergezichten aan de toppen, tussen de loofbomen die het zonlicht filteren en over de stevige, bijna rotsachtige bodem. Ideaal voor echte natuurliefhebbers! In Sint Geertruid kun je pauzeren bij L’Appetito met een pizza gemaakt van dagverse ingrediënten en parkeren kun je met gemak in Eckelrade.

Start- en eindpunt


Klompenstraat 25, 6251 NE Eckelrade

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt