Detail

Eijsden-Margraten E5

De mooiste bloesems bloeien in fruitbomen, in het bijzonder in de hoogstambomen die in april en mei in volle bloei staan in de omgeving van Mesch.

In dit uiterst zuidelijke puntje van Zuid-Limburg zijn het de appel- en perenbomen die zich in het voorjaar van hun mooiste kant laten zien. Beklim je de negen meter hoge uitkijktoren van Mesch, dan heb je het beste zicht op dit weids uitgestrekte tapijt van witte en zachtroze bloemen. 

Je begint deze wandelroute in Mesch, waar je eenvoudig de auto kunt parkeren en heerlijk koffie kunt drinken. Volg de blauwe paaltjes en je vind de schoonheid van deze bloesemstreek vanzelf.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Langstraat in Mesch

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke loopt de bloesemroute Eijsden-Margraten E5 door het sprookjesachtige dorpje Mesch. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt