Eijsden-Margraten C4

Eijsden-Margraten C4

De rust van de heuvels en de schoonheid van de stad Maastricht: vanuit het gezellige dorpje Cadier en Keer heb je het allebei op korte afstand. Deze wandelroute toont je het uitzicht op Maastricht en de Sint-Pietersberg vanaf de rustige omgeving bij Cadier en Keer. In dit dorpje kun je gemakkelijk parkeren en ook een leuk cafeetje voor een kopje koffie heb je eenvoudig gevonden. Volg de groene paaltjes en laat deze bijzondere omgeving op je inwerken.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Raadhuisplein 15, 6267 CW Cadier en Keer

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt