Eijsden-Margraten C3

Eijsden-Margraten C3

Wandel van Cadier en Keer in de richting van het schattige plaatsje Gronsveld en weer terug. Op deze route zie je de grote stad Maastricht net in de verte liggen, zonder dat de wandelroute in de drukte van het stadsgedruis komt. Ook heb je een prachtig uitzicht op de Sint-Pietersberg en volg je de gele paaltjes langs de randen van het oeroude Savelsbos met zijn fenomenale uitzichten. In Cadier en Keer zijn diverse horecagelegenheden te vinden om een lekker kopje koffie te drinken. Ook parkeren kun je hier.
Eijsden-Margraten C3 - Foto 0

Start- en eindpunt


Eckelraderweg 2, 6267 NM Cadier en Keer, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt