Eijsden-Margraten C2

Eijsden-Margraten C2

Deze wandelroute van Cadier en Keer naar het randje van Maastricht toont je het schilderachtige landschap en de sprookjesachtige beeldentuin Heerdeberg. Deze beeldentuin, gelegen in een feeërieke omgeving van bomen en mergel, toont je niet alleen de meest fantasievolle beelden, maar je kunt er ook heerlijke streekproducten proeven als onderbreking van je wandelroute. Wanneer je verder loopt, maak je kennis met de hoog- en laagverschillen die je alleen in de Zuid-Limburgse heuvels tegenkomt. Parkeer de auto bij de golfbaan of in Cadier en Keer en volg de zwarte paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Kerkstraat 38-40, 6267 ED Cadier en Keer, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,6 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt