Eijsden-Margraten Be3 Bemelen

Eijsden-Margraten Be3 Bemelen

Waar is het zicht op de Limburgse heuvels nou mooier dan in Bemelen, met zijn mergelrijke Bemelerberg? Het typisch Zuid-Limburgse heuvellandschap leer je goed kennen op deze rustige wandelroute via de blauwe paaltjes. Ook kom je langs de golfbaan Rijk van Margraten. Ook voor niet-golfers is het hier gemakkelijk parkeren en genieten van een kopje koffie. Zit je liever in een pittoresk dorpje? Dan kun je natuurlijk ook altijd kiezen voor de horecagelegenheden in Bemelen zelf. 

Start- en eindpunt


Bosweg 2, 6268 NH Bemelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt