Eijsden-Margraten - Be5 - Rondje Bemelen

Bemelen Download deze route

Eijsden-Margraten - Be5 - Rondje Bemelen

Bemelen Wandelroute 9,5 km Moeilijk
Vlak bij Maastricht ligt het pittoreske plaatsje Bemelen met zijn H. Laurentiuskerk, zijn uit Limburgs mergel opgebouwde Van Tienhovenmolen en zijn gezellige cafeetjes om een lekker kopje koffie te drinken. Wanneer je hier je auto parkeert en de roze paaltjes volgt, dan brengt deze wandelroute je bovendien langs de typisch Zuid-Limburgse krijtwanden en de idyllische beeldentuin Heerdeberg, waar de natuurstenen sculpturen zo uit de natuur voortgekomen lijken te zijn. Met een kleine omweg ben je bovendien in een keer in een ander prachtig dorp in de omgeving: Cadier en Keer.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bosweg 2, 6268 NH Bemelen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,5 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website