Dwars door de Voerstreek Eijsden-Margraten

Eijsden Download deze route

Dwars door de Voerstreek Eijsden-Margraten

Eijsden Fietsroute 38,7 km Moeilijk
Vanuit Zuid-Limburg is het maar een kleine stap naar de prachtige Belgische Voerstreek. Je fietst er zo naartoe! Parkeer de auto in de Langstraat in Mesch en volg de knooppunten 78-77-420-421-422-423-424-425-426-427-428-429-430-431-100. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijtertjes: eenmaal aan de top is het uitzicht de inspanning meer dan waard en de afdaling van de heuvel een feestje. Natuurlijk kun je deze wielrenroute ook per e-bike doen, aangezien je die eenvoudig in de regio kunt huren. Geniet van de gezellige dorpjes Eijsden, Moelingen en ’s Gravenvoeren en vergeet niet om onderweg een heerlijk kopje koffie te drinken op een van de vele knusse terrasjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Steenbergweg , 6245 Eijsden, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

38,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website