Dwars door de Voerstreek Eijsden-Margraten

Dwars door de Voerstreek Eijsden-Margraten

Vanuit Zuid-Limburg is het maar een kleine stap naar de prachtige Belgische Voerstreek. Je fietst er zo naartoe! Parkeer de auto in de Langstraat in Mesch en volg de knooppunten. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijtertjes: eenmaal aan de top is het uitzicht de inspanning meer dan waard en de afdaling van de heuvel een feestje. Natuurlijk kun je deze wielrenroute ook per e-bike doen, aangezien je die eenvoudig in de regio kunt huren. Geniet van de gezellige dorpjes Eijsden, Moelingen en ’s Gravenvoeren en vergeet niet om onderweg een heerlijk kopje koffie te drinken op een van de vele knusse terrasjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg

De fietsknooppuntenkaart laat je Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Langs de Maas, over de heuvels en door uitgestrekte bossen: met de fietsknooppuntenkaart krijg je snel overzicht over het gebied en plan je makkelijk een mooie fietstocht.

Start- en eindpunt


Steenbergweg , 6245 Eijsden, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


39,0 km

Knooppuntenlijst


100 - 78 - 76 - 77 - 420 - 421 - 422 - 423 - 424 - 425 - 426 - 427 - 428 - 429 - 430 - 431 - 100

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt