Drielandenroute Sittard-Geleen

Drielandenroute Sittard-Geleen

Pak op een mooie dag de fiets, parkeer de auto bij de Sportzone in Sittard en vertrek op een prachtige fietsroute door een bijzonder gebied door drie landen! Op deze grensoverschrijdende route begeef je je op de beroemde fietspontjes over de Maas. Let op: deze zijn tijdens de winterperiode niet in vaart. Je ziet de prachtige natuur van het Limbrichterbos, de gezelligheid van de Sittardse Markt en de knusse terrasjes om te genieten van een welverdiend kopje koffie.

Start- en eindpunt


Markt

Soort route


Fietsroute

Afstand


37,1 km

Knooppuntenlijst


34 > 23 > 19 > 49 > 50 > 27 > 82 > 29 > 110 > 111 > 32 > 39 > 46 > 31 > 34

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt