Drielandenroute Sittard-Geleen

Drielandenroute Sittard-Geleen

Pak op een mooie dag de fiets, parkeer de auto bij de Sportzone in Sittard en vertrek op een prachtige fietsroute door een bijzonder gebied door drie landen! 

Op deze grensoverschrijdende route steek je de Maas over aan boord van de beroemde fietspontjes over de Maas. Let op: deze zijn tijdens de winterperiode niet in vaart. 

Je ziet de prachtige natuur van het Limbrichterbos, de gezelligheid van de Sittardse Markt en de knusse terrasjes om te genieten van een welverdiend kopje koffie.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg

De fietsknooppuntenkaart laat je Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Langs de Maas, over de heuvels en door uitgestrekte bossen: met de fietsknooppuntenkaart krijg je snel overzicht over het gebied en plan je makkelijk een mooie fietstocht.

Start- en eindpunt


Markt

Soort route


Fietsroute

Afstand


36,9 km

Knooppuntenlijst


34 - 23 - 19 - 49 - 50 - 27 - 82 - 29 - 110 - 111 - 99 - 69 - 32 - 39 - 46 - 31 - 34

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt