Detail

Drielandenroute Echt-Susteren

Fietsen door Nederland, België en Duitsland alleen mogelijk voor bikkels die de steile Vaalserberg aandurven? Welnee! Vanuit het smalste gedeelte van Limburg fiets je langs monumenten, kloosters en pittoreske dorpjes in de drie landen. 

Vanuit Echt volg je de fietsknooppunten en geniet je van schitterende vergezichten op de maasoevers. Ontdek de charmante gehuchten, verscholen tussen de akkerlanden, en de historische steden. 

Als je iets nodig hebt om aan te sterken halverwege de route, dan is een tussenstop bij koffiehuis Het IJzerenbos sterk aan te bevelen. 

Let op, in de winterperiode wil het noodzakelijke pontje nog wel eens uit de vaart zijn. Controleer dat voor vertrek hier.

Start- en eindpunt


Gebroekerpad 8, 6101 VW Echt, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


60,0 km

Knooppuntenlijst


6 - 9 - 24 - 72 - 22 - 53 - 43 - 42 - 20 - 16 - 11 - 13 - 24 - 25 - 22 - 1 - 3 - 4 - 6

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt