Drielandenpunt V4 Vaals

Drielandenpunt V4 Vaals

Als snijpunt tussen Nederland, Duitsland en België is het Drielandenpunt natuurlijk een uniek punt op de landkaart, maar wist je ook dat deze plek in Vaals is aangekleed met de leukste activiteiten? 

Op de hoge Vaalserberg vind je een labyrint, maar liefst twee uitkijktorens en verschillende horecagelegenheden. Ook kun je je auto er gemakkelijk kwijt. 

Het mooiste aan Vaals is toch wel de prachtige natuur en het uitzicht op de glooiende groene heuvels, die je goed leert kennen op deze adembenemende wandelroute. Volg de blauwe paaltjes om de mooiste paden te ontdekken.

Start- en eindpunt


Trail Drielandenpunt , 6291 BX Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt