Drie Grenzenroute Vaals

Drie Grenzenroute Vaals

Vanuit Nederland naar Duitsland, België en weer terug fietsen in één middag door de prachtige heuvels: dat moet je wel vanuit Limburg ondernemen. 

Parkeer je auto op een van de vele parkeergelegenheden in Vaals en volg deze bijzondere, grensoverschrijdende fietsroute via de knooppunten. 

Onderweg vind je talloze terrasjes om een kopje koffie te drinken, het ene nog mooier omringd door de natuur dan het andere. Natuurlijk bezoek je ook het Drielandenpunt met zijn activiteiten voor de hele familie.

Start- en eindpunt


Route des Trois Bornes , 4851 Kelmis, Belgium

Soort route


Fietsroute

Afstand


46,1 km

Knooppuntenlijst


SP - 93 - 95 - 94 - 54 - 96 - 97 - 87 - 86 - 90 - 92 - 1 - 60 - 3 - 91 - 93

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt