De Schepenroute WR7 Nuth

De Schepenroute WR7 Nuth

Het plaatsje Wijnandsrade staat bekend om zijn majestueuze kasteel, voor het eerst genoemd in de twaalfde eeuw en nu nog een vermelding waard. Met deze wandelroute kun je zijn pracht bewonderen. Vervolgens leiden de oranje paaltjes naar het gehucht Swier over kronkelende paadjes langs schitterende vergezichten. Er staan genoeg bankjes langs de route om rustig te zitten, goed om je heen te kijken en te genieten van dit unieke landschap. Wanneer je terugkomt bij je auto, die je gemakkelijk hebt kunnen parkeren bij het kasteel, drink je natuurlijk nog een kopje koffie in die unieke entourage.

Start- en eindpunt


Allee , 6363 Wijnandsrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt