De Route van de vliegende bok HG9 Nuth

De Route van de vliegende bok HG9 Nuth

Ten westen van het pittoreske dorpje Hulsberg ligt het nog kleinere plaatsje Arensgenhout, wat je zeker niet over het hoofd mag zien. Deze twee aandoenlijke plaatsjes leer je allebei kennen als je via de blauwe paaltjes deze wandelroute volgt. Parkeren kan in het centrum van Hulsberg, waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken. Let vooral goed op de schitterende kerk van H. Clemens en het Archeologisch Rustpunt Steenland, waar een kunstwerk nog het punt laat zien waar in 2008 een oude Romeinse villa is opgegraven. Die Romeinen wisten wel waar het mooi was!

Start- en eindpunt


Raadhuisstraat 17-19, 6336 VH Hulsberg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt