De Gröbberoute NU3 Nuth

De Gröbberoute NU3 Nuth

Vlak buiten Nuth vind je de rustige visvijvers, verscholen tussen de bomen. Deze visvijvers van Nierhoven, Terstraten en Grijzegrubben vormen het startpunt van een prachtige wandelroute door het landelijke gebied. Bij dit startpunt vind je ruime parkeermogelijkheden en een centrum waar je een lekker kopje koffie kunt drinken. Heb je liever al wat stappen achter de rug, voordat je iets nuttigt? Dan kun je ook goed terecht op het heerlijke tuinterras van herberg In den Haversack. Je hoeft de blauwe paaltjes maar te volgen.
De Gröbberoute NU3 Nuth  - Foto 0
De Gröbberoute NU3 Nuth  - Foto 1

Start- en eindpunt


Molenveld 5, 6361 EP Nuth, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Jenneke ontdekt deze route

Jenneke neemt je mee op de Gröbberoute NU3 door Nuth. Bekijk haar ervaringen in de vlog.
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt