De Geul vanuit Mechelen Wi15 Gulpen-Wittem

De Geul vanuit Mechelen Wi15 Gulpen-Wittem

Het knusse dorpje Mechelen ligt in de beschutting van de groene heuvels van Zuid-Limburg aan de kabbelende Geul. Je vindt er eenvoudig een plek om te parkeren, bijvoorbeeld aan het Doctor Janssenplein, en kunt hier een bezoek brengen aan de authentieke Onderste Molen. Deze molen heet ook wel de Commandeursmolen, naar de leider van de kloosterorde Malthezer Commanderij, aan wie we deze historische plek te danken hebben. Volg je de zwarte paaltjes het dorp uit, dan kom je in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels terecht, met hun glooiende weiden, schaduwrijke bosschages en stromende beekjes. Als je halverwege de route behoefte hebt aan een heerlijke lunch, vergeet dan vooral niet om een bezoekje te brengen aan brasserie Hilleshagen. 

Start- en eindpunt


Hoofdstraat 85, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt