De Geul van Mechelen naar Partij Wi12 Gulpen-Wittem

De Geul van Mechelen naar Partij Wi12 Gulpen-Wittem

De groene heuvels, holle wegen en kabbelende beken met de ijsvogels op de overhangende boomtakken verklappen dat je in Zuid-Limburg bent. Via de rode paaltjes volg je het eeuwenoude dal van de Geul vanaf het mooie dorpje Mechelen. Zowel in Mechelen als in Partij kun je goed parkeren en vind je leuke horecagelegenheden om de wandelroute te beginnen of af te sluiten. Traditionele cultuur en religieus erfgoed van dit streek leer je kennen door klooster Wittem te bezichtigen. Bij dit bedevaartsoord vind je onder andere nog de bibliotheek en de kloostertuin.

Start- en eindpunt


Hoofdstraat 85, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt