Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

De Geul van Mechelen naar Epen Wi20 Gulpen-Wittem

De Geul van Mechelen naar Epen Wi20 Gulpen-Wittem

De kabbelende Geul is een van de sieraden van Limburg. Op deze wandelroute volg je de loop van deze beek van Mechelen naar Epen, twee dorpen die qua schoonheid niet voor elkaar onderdoen. In beide dorpen zijn horecagelegenheden te over en kun je ook goed je auto kwijt. Wanneer je de rode paaltjes volgt, vind je niet alleen de twee knusse dorpen, maar ook het magnifieke heuvellandschap tussen de plaatsjes in. Het grillige Geuldal is een paradijs voor wandelaars die van ongerepte natuur houden en ook de idyllische Epermolen is een bezoekje waard.

Start- en eindpunt


Kapelaan Houbenstraat 5, 6285 AB Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt