Detail

De Geul van Mechelen naar Epen Wi20 Gulpen-Wittem

De kabbelende Geul is een van de sieraden van Limburg. Op deze wandelroute volg je de loop van deze beek van Mechelen naar Epen, twee dorpen die qua schoonheid niet voor elkaar onderdoen. 

In beide dorpen zijn horecagelegenheden te over en kun je ook goed je auto kwijt. Wanneer je de rode paaltjes volgt, vind je niet alleen de twee knusse dorpen, maar ook het magnifieke heuvellandschap tussen de plaatsjes in. 

Het grillige Geuldal is een paradijs voor wandelaars die van ongerepte natuur houden en ook de idyllische Epermolen is een bezoekje waard.

Op deze route zijn de rode paaltjes niet allemaal goed zichtbaar in de natuur. Neem een wandelkaart mee tijdens je wandeling.

Start- en eindpunt


Kapelaan Houbenstraat 5, 6285 AB Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt