De Dwergroute WR6 Nuth

De Dwergroute WR6 Nuth

Kronkelende paden, weidse vergezichten en wuivende korenvelden tref je aan op de Dwergroute. Je verwondering begint al bij het startpunt, waar je je auto kwijt kunt bij het statige kasteel Wijnandsrade. Vanaf daar volg je de blauwe paaltjes door het buitengebied met zijn prachtige natuur. Even uitblazen en bijkomen kan op de vele bankjes of bij wandelcafé Blauwe Steen of herberg In den Haversack, vlak bij het gezellige plaatsje Nuth.

Start- en eindpunt


Opfergeltstraat 3K, 6363 BW Wijnandsrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

De meeste mensen zitten in de winter thuis op de bank, maar het is zo lekker om naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Lekker gezond! Jenneke wandelt de Dwergroute vol kronkelwegen, groen en weides door een echt boerenlandschap. 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt