Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Cultuurroute Eijsden (Eijsden-Margraten)

Het dorp Eijsden heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot zeker de Middeleeuwen. Eijsdens geografische ligging, haar inwoners, en de tijd hebben samen geleid tot het mooie plaatje dat Eijsden tegenwoordig is. Deze wandeling leidt je langs de meest cultureel opmerkelijke plekken in dit plaatsje waar de Maas Nederland binnenkomt. Je begint op de Vroenhof en bezoekt het Ursulinenklooster, het Bat en Kasteel Eijsden. Als extra stuk wandeling kun je ook vanuit Eijsden naar het Spaanse fort Navagne lopen.

Start- en eindpunt


Vroenhof, Eijsden-Margraten, Nederland

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt