Crapoel G5 Gulpen-Wittem

Crapoel G5 Gulpen-Wittem

Wandel van Zwemparadijs Mosaqua naar Crapoel en weer terug door de prachtige omgeving van Gulpen. In het gezellige centrum van Gulpen vind je zo een parkeerplaats en blijf je na de wandeling nog lang genieten met iets lekkers te eten of te drinken bij de diverse horecagelegenheden. De pittige wandelroute, die je volgt via de rode paaltjes, brengt je langs het imposante kasteel Neubourg en de Neubourgermolen: de grootste waterradmolen van Nederland die nog in gebruik is. Hier moet je ook zijn voor een heerlijke ambachtelijke pannenkoek.

Start- en eindpunt


Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt