Cauberg & Daalhemmerweg Va4 Valkenburg aan de Geul

Cauberg & Daalhemmerweg Va4 Valkenburg aan de Geul

Al zodra je aan de achterkant van de Polfermolen uit je auto stapt, word je bijna overweldigd door alles wat Valkenburg te bieden heeft. Wat is er in dat mergelstadje veel te doen! 

Als je niet weet waar je moet beginnen, laat je dan leiden door deze wandelroute via de rode paaltjes, dan kom je vanzelf langs de highlights aan de Cauberg, zoals de Kasteelruïne en de Fluweelengrot, de Mergelsteilwanden en de Grendelpoort. 

Horecagelegenheden om je reserves aan te vullen zijn talrijk: wat dacht je bijvoorbeeld van het restaurant van Holland Casino, restaurant De Gouden Leeuw of brasserie Leonardus?

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Heytgrachtvoetpad , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,7 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt