C1 Eijsden-Margraten

C1 Eijsden-Margraten

Vanaf de glooiende heuvels bij Cadier en Keer heb je een magnifiek uitzicht op het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Deze wandelroute, te volgen via de rode paaltjes, brengt je door het rustige heuvelland naar de golfbaan Rijk van Margraten, waar je zelfs als je niet van golf houdt een heerlijke koffiepauze kunt inlassen. Parkeren kan bij het startpunt in Cadier en Keer. Sla ook de sprookjesachtige beeldentuin Heerdeberg niet over, met zijn natuurstenen sculpturen tussen de beboste mergelhellingen.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Kerkstraat 83, 6267 EC Cadier en Keer

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad door Eijsden-Margraten

Jenneke wandelt route C1 Eijsden-Margraten langs de glooiende heuvels bij Cadier en Keer en laat je genieten van een magnifiek uitzicht. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt