C1 Eijsden-Margraten

C1 Eijsden-Margraten

Vanaf de glooiende heuvels bij Cadier en Keer heb je een magnifiek uitzicht op het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Deze wandelroute, te volgen via de rode paaltjes, brengt je door het rustige heuvelland naar de golfbaan Rijk van Margraten, waar je zelfs als je niet van golf houdt een heerlijke koffiepauze kunt inlassen. Parkeren kan bij het startpunt in Cadier en Keer. Sla ook de sprookjesachtige beeldentuin Heerdeberg niet over, met zijn natuurstenen sculpturen tussen de beboste mergelhellingen.
C1 Eijsden-Margraten - Foto 0
C1 Eijsden-Margraten - Foto 1

Start- en eindpunt


Limburgerstraat 68, 6267 CG Cadier en Keer, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad door Eijsden-Margraten

Jenneke wandelt route C1 Eijsden-Margraten langs de glooiende heuvels bij Cadier en Keer en laat je genieten van een magnifiek uitzicht. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt