Detail

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Op deze adembenemende wandelroute verken je het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland. Stevige schoenen en een goede conditie zijn een pre, de schitterende flora en fauna je beloning. Ontdek de borrelende bronnen en de kabbelende beekjes. Dit gebied is op zijn mooist in de lente, wanneer de sleutelbloemen, bosanemoontjes, speenkruid en daslook in volle bloei staan. Laat je auto in Bunde staan, waar je ook van je koffie kunt genieten bij de gezellige horecagelegenheden, en volg de blauwe paaltjes naar dit unieke bos.

Start- en eindpunt


Boschweg 1, 6241 EL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt