Bunde 5 Bu5 Meerssen

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Op deze adembenemende wandelroute verken je het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland. Stevige schoenen en een goede conditie zijn een pre, de schitterende flora en fauna je beloning. Ontdek de borrelende bronnen en de kabbelende beekjes. Dit gebied is op zijn mooist in de lente, wanneer de sleutelbloemen, bosanemoontjes, speenkruid en daslook in volle bloei staan. Laat je auto in Bunde staan, waar je ook van je koffie kunt genieten bij de gezellige horecagelegenheden, en volg de blauwe paaltjes naar dit unieke bos.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Boschweg 1, 6241 EL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart
Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt