Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Bunde 5 Bu5 Meerssen

Op deze adembenemende wandelroute verken je het Bunderbos: het steilste hellingbos van Nederland. Stevige schoenen en een goede conditie zijn een pre, de schitterende flora en fauna je beloning. Ontdek de borrelende bronnen en de kabbelende beekjes. Dit gebied is op zijn mooist in de lente, wanneer de sleutelbloemen, bosanemoontjes, speenkruid en daslook in volle bloei staan. Laat je auto in Bunde staan, waar je ook van je koffie kunt genieten bij de gezellige horecagelegenheden, en volg de blauwe paaltjes naar dit unieke bos.

Start- en eindpunt


Boschweg 1, 6241 EL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt