Bunde 2 Bu2 Meerssen

Bunde 2 Bu2 Meerssen

Tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas ligt het gezellige dorpje Bunde. In het centrum kun je gemakkelijk je auto kwijt en dankzij het station is Bunde ook zonder auto gemakkelijk bereikbaar. Als je de rode paaltjes volgt, dan maak je niet alleen kennis met het centrum, maar ontdek je ook de Kruisberg en het prachtige Bunderbos, waarvan de bodem bezaaid is met rijke voorjaarsbloeiers. Deze overzichtelijke wandelroute van 3,5 km is makkelijk te doen voor alle leeftijden.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 17, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt