Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Buitengoedroute Va8 Valkenburg aan de Geul

Voor een leuk dagje uit moet je naar Valkenburg. Het wandelstadje kent eindeloos veel attracties, gezellige terrasjes, leuke winkeltjes en bijzondere cultuur, allemaal te belopen via deze wandelroute van nog geen vijf kilometer. De parkeermogelijkheden in Valkenburg zijn legio. Vervolgens hoef je de gele paaltjes maar te volgen om vanzelf langs topbezienswaardigheden te komen, zoals pretpark De Valkenier, museum De Romeinse Katakomben en de Vuursteenmijn, die op afspraak te bezoeken is.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Plenkertstraat 59, 6301 GL Valkenburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt