Buitengebied Klimmen V2 Voerendaal

Buitengebied Klimmen V2 Voerendaal

De glooiende heuvels, de weidse grasvelden, de stroken ruisend bos – je vindt alles wat je zoekt in de mooie Zuid-Limburgse natuur tussen Klimmen en Schin op Geul. Je begint de wandelroute aan de Baanweg in Schin op Geul.

Vanaf de toppen heb je ook een adembenemend uitzicht op de pittoreske dorpjes Klimmen en Schin op Geul. Deze dorpen bieden allebei leuke cafeetjes om van je koffie te genieten in een heerlijke omgeving.

Parkeren kan goed in zowel Klimmen als in Schin op Geul. Klimmen en Schin op Geul zijn ook prima te bereiken met de trein. Deze schilderachtige wandelroute volg je via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Baanweg, Schin op Geul, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt