Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Brunssummerheide Fietsroute

Brunssummerheide Fietsroute

De heide die je zult ontdekken maakt deze fietsroute een ware beleving. Deze route zal je verrassen over hoe mooi het landschap hier is. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je fiets over nieuwe paden. Je zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk het terras op de heide om even te pauzeren. Wat een uitzicht! Parkeren en starten kan bij het infocentrum van de Brunssummerheide (schaapskooiweg 99 te Heerlen). Een complete fietsknooppuntenkaart met alle Zuid-Limburgse knooppunten in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Start- en eindpunt


Schaapskooiweg 99 te Heerlen

Soort route


Fietsroute

Afstand


8,7 km

Knooppuntenlijst


35 > 76 > 77 > 78 > 79 > 74 > 35

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt