Brunssummerheide Fietsroute

Brunssummerheide Fietsroute

De heide die je zult ontdekken maakt deze fietsroute een ware beleving. Deze route zal je verrassen over hoe mooi het landschap hier is. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je fiets over nieuwe paden. Je zult versteld van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk het terras op de heide om even te pauzeren. Wat een uitzicht! Parkeren en starten kan bij het infocentrum van de Brunssummerheide (schaapskooiweg 99 te Heerlen). Een complete fietsknooppuntenkaart met alle knooppunten in Zuid-Limburg is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Start- en eindpunt


Schaapskooiweg 99 te Heerlen

Soort route


Fietsroute

Afstand


8,7 km

Knooppuntenlijst


35 - 76 - 77 - 78 - 79 - 74 - 35

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt