Brunssummerheide Donker Groen NM3 Brunssum

Brunssummerheide Donker Groen NM3 Brunssum

Deze wandelroute door de Brunssummerheide is vele wandelingen in één. 

Of je nu in de stemming bent voor koele naaldbossen, geurige paarse heide, zilverige zandvlaktes of sprankelende bronnen en poelen, je vindt ze allemaal in dit uitgestrekte gebied tussen Landgraaf, Heerlen en Brunssum. 

De zwarte paaltjes met de donkergroene aluminiumbandjes wijzen je de weg op je tour door de veelzijdigheid van dit prachtige natuurgebied. 

Na afloop vind je je auto terug bij de horecagelegenheid, waar je naast koffie ook heerlijke pannenkoeken kunt bestellen.
Brunssummerheide Donker Groen NM3 Brunssum - Foto 0

Start- en eindpunt


Bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99, Heerlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt