Detail

Kabouterroute Bocholtzerheide Si8 Simpelveld

Bocholtz is natuurlijk een prachtig dorp, maar als je iets verder wandelt, dan ontdek je het verborgen juweeltje Bocholtzerheide. Dit kleine zusje van Bocholtz ligt in een heerlijk rustig gebied, vlak bij de Duitse grens, met een prachtig uitzicht op het uitgestrekte landschap. Onderweg ga je op zoek naar de verschillende kaboutertjes op de route. Vind jij ze allemaal? Deze makkelijk begaanbare wandelroute tikt Bocholtz net aan, waardoor je met slechts een klein uitstapje naar het centrum bij de leukste horecagelegenheden komt. Parkeer je auto bij de Kruising Heiweg-Molenweg en volg de rode paaltjes.
+2

Start- en eindpunt


Heiweg 90B, 6351 HW Bocholtz, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt