Bocholtz 3 Si11 Simpelveld

Bocholtz 3 Si11 Simpelveld

Als je je auto hebt geparkeerd in het knusse centrum van het dorpje Bocholtz, begint je ontdekking al met het uitzicht op de statige pastorie van H. Jacobus de Meerdere en de veelheid aan horecagelegenheden. Zorg ervoor dat je nog een plekje overhoudt voor een lunch op het prachtige Boerderijterras Scholtissenhof. De rode paaltjes van de wandelroute brengen je daarna lang het zestiende-eeuwse Kasteel Bongard en langs Natuurspeelplaats Bard Dubi, waar je kinderen kunnen klimmen en klauteren en jij kunt ontspannen in Park Bocholtz.

Start- en eindpunt


Wilhelminastraat 32, 6351 GN Bocholtz, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt