Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bloesemroute 1 E2 Eijsden-Margraten

Geen mooier moment om de omgeving van Eijsden te bezoeken dan het voorjaar, wanneer de befaamde hoogstambomen in bloei staan. Op de bloesemroute verspreidt een zee van appel- en perenbloesem zijn witte en lichtroze bloemen over de schitterende heuvels ten zuiden van Eijsden. Ook de rest van het jaar is deze wandelroute de moeite waard, bijvoorbeeld vanwege het fraaie kasteel Eijsden of de jachthaven in de Maasarm. Parkeer de auto in Eijsden bij een van de vele horecagelegenheden en volg de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Diepstraat 37, 6245 BJ Eijsden, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt