Bloesemroute 1 E2 Eijsden-Margraten

Bloesemroute 1 E2 Eijsden-Margraten

Geen mooier moment om de omgeving van Eijsden te bezoeken dan het voorjaar, wanneer de befaamde hoogstambomen in bloei staan. Op de bloesemroute verspreidt een zee van appel- en perenbloesem zijn witte en lichtroze bloemen over de schitterende heuvels ten zuiden van Eijsden. Ook de rest van het jaar is deze wandelroute de moeite waard, bijvoorbeeld vanwege het fraaie kasteel Eijsden of de jachthaven in de Maasarm. Parkeer de auto in Eijsden (bijv bij het NS-Station) bij een van de vele horecagelegenheden en volg de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


NS Station Eijsden

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg