Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Biologische boerderij-route V1 Voerendaal

Biologische boerderij-route V1 Voerendaal

Klimmen doet zijn naam eer aan: de Biologische Boerderij-route is een stevige wandelroute met veel hoog en laag, inclusief de weidse uitzichten die horen bij het bereiken van de top. Op je route vind je genoeg horecagelegenheden om even je reserves aan te vullen en om te genieten van het unieke Zuid-Limburgse landschap. Onderweg bezoek je ook de Kluis, het historische onderkomen van kluizenaars, en Wijngaard Kruisboom met zijn fruitige Chardonnay. Parkeer je auto in Klimmen en volg de gele paaltjes op deze schitterende wandelroute.

Start- en eindpunt


Vrijthof 5, 6343 BM Klimmen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt