Detail

Bingelrade Jabeek kort

Wat geeft je nou meer ontspanning dan hoog vanaf de rug van je paard het rustige Zuid-Limburgse landschap aan je voorbij te laten glijden?

Op deze ruiterroute ontdek je de kleine dorpjes Bingelrade en Jabeek: verborgen pareltjes tegen de Duitse grens, ver weg van het verkeer en de drukte.

Bezoek de authentieke dorpsbrouwerij De Maar en proef de vier originele speciaalbieren uit deze streek. Stap uit je auto en op je paard bij het startpunt op de Quabeeksweg in Bingelrade.

Start- en eindpunt


Quabeeksweg , 6456 Bingelrade, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt