Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Mechelen Download deze route

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Mechelen Wandelroute 6,2 km Gemiddeld
Het pittoreske bergdorpje Vijlen ligt bovenop een heuvel, midden tussen de schaduwrijke bossen en de weidse groene velden. In het dorpje staat de Martinuskerk: de hoogst gelegen katholieke kerk van Nederland. Bovendien vind je er verschillende gezellige horecagelegenheden en kun je met gemak je auto kwijt, bijvoorbeeld aan de Pastorijweg. Kijk uit over de steile hellingen en wandel door de prachtige natuur en het dorpsleven. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Stadsweg , 6281 Mechelen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,2 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website