Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Het pittoreske bergdorpje Vijlen ligt bovenop een heuvel, midden tussen de schaduwrijke bossen en de weidse groene velden. In het dorpje staat de Martinuskerk: de hoogst gelegen katholieke kerk van Nederland. Bovendien vind je er verschillende gezellige horecagelegenheden en kun je met gemak je auto kwijt, bijvoorbeeld aan de Pastorijweg. Kijk uit over de steile hellingen en wandel door de prachtige natuur en het dorpsleven. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Stadsweg , 6281 Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt