Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Het pittoreske bergdorpje Vijlen ligt bovenop een heuvel, midden tussen de schaduwrijke bossen en de weidse groene velden. In het dorpje staat de Martinuskerk: de hoogst gelegen katholieke kerk van Nederland. Bovendien vind je er verschillende gezellige horecagelegenheden en kun je met gemak je auto kwijt, bijvoorbeeld aan de Pastorijweg. Kijk uit over de steile hellingen en wandel door de prachtige natuur en het dorpsleven. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.
Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals - Foto 0
Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals - Foto 1

Start- en eindpunt


Stadsweg , 6281 Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt