Detail

Bergdorpje Vijlen 3 V7 Vaals

Het pittoreske bergdorpje Vijlen ligt bovenop een heuvel, midden tussen de schaduwrijke bossen en de weidse groene velden. In het dorpje staat de Martinuskerk: de hoogst gelegen katholieke kerk van Nederland. Bovendien vind je er verschillende gezellige horecagelegenheden en kun je met gemak je auto kwijt, bijvoorbeeld aan de Pastorijweg. Kijk uit over de steile hellingen en wandel door de prachtige natuur en het dorpsleven. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Vijlenstraat 54, Vijlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt