Berg B6 Valkenburg aan de Geul

Berg B6 Valkenburg aan de Geul

Wandelroute Berg B6 bij Valkenburg toont je de omgeving van het Geuldal. Hier meandert de Geul langs restaurant de Geulhemermolen, de open Meertensgroeve en het spectaculaire Kasteel Geulzicht. 

Deze regio, Buitengoed Geul & Maas, maakt deel uit van een toeristische samenwerking tussen Valkenburg, Meerssen en Maastricht. De route begint en eindigt in Berg, vlakbij de H. H. Monulphus en Gondulphuskerk. 

Parkeer je auto in Berg, begin op de Valkenburgerweg en volg de rode paaltjes door een avontuurlijk en sprookjesachtig gebied.

Start- en eindpunt


Grote Straat 8, 6325 EC Berg en Terblijt

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt