Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Berg B6 Valkenburg aan de Geul

Berg B6 Valkenburg aan de Geul

Wandelroute Berg B6 bij Valkenburg toont je de omgeving van het Geuldal. Hier meandert de Geul langs restaurant de Geulhemermolen, de open Meertensgroeve en het spectaculaire Kasteel Geulzicht. Deze regio, Buitengoed Geul & Maas, maakt deel uit van een toeristische samenwerking tussen Valkenburg, Meerssen en Maastricht. De route begint en eindigt in Berg, vlakbij de H. H. Monulphus en Gondulphuskerk en Survival Limburg, de organisatie met de spectaculairste sportieve activiteiten van het zuiden. Parkeer je auto in Berg, begin op de Valkenburgerweg en volg de rode paaltjes door een avontuurlijk en sprookjesachtig gebied.

Start- en eindpunt


Valkenburgerstraat 1, 6325 BK Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt