Amstelbachroute KR2 Kerkrade

Amstelbachroute KR2 Kerkrade

Tussen het Zuid-Limburgse Kerkrade en het Duitse Herzogenrath en Aken ligt de prachtige Amstelbachroute, waar drie beken samenkomen, bijzondere moerasplanten groeien en de das huist. De wandelroute is niet bewegwijzerd, maar te downloaden als pdf. Je begint je tocht in de Haus-Heyden-Straße en wandelt van daaruit het Pferdelandpark in, dat tevens onderdeel is van maar liefst elf grensoverschrijdende Euroderoutes. Bovendien brengt de wandeling je langs Discovery Museum, een van dé attracties van Kerkrade, dat op steenworp afstand ligt van station Kerkrade Centrum.

Start- en eindpunt


Haus-Heyden-Straße 203, 52134 Herzogenrath, Germany

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt