Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Akerweg & Holleweg V6 Voerendaal

Deze route voert je door het prachtige gebied in en rondom Ransdaal. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de zwarte paaltjes. Parkeren kan in Ransdaal.

Start- en eindpunt


Pastoor Laevenstraat 38, 6311 AS Ransdaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt