Achteromkijk-route Voerendaal

Achteromkijk-route Voerendaal

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied in en om Ubachsberg. Voerendaal is een gemeente die je na deze wandeling zeker als een verrassende ontmoeting’ zult ervaren. Je start ‘de Achteromkijkroute’ bij de parkeerplaats van de Bernardushoeve op de hoek van de Mingersborgweg en de Vrouwenheideweg. Hier kun je ook een lekker kopje koffie krijgen. Deze route is bewegwijzerd (linksom) via de speciale wit-groene Achteromkijkroute-bordjes. Let ook op de speciale 'achteromkijk-symbolen' en de 'bezienswaardigheden/panoramische-uitzichtsbordjes' onderweg. Je kunt bij downloaden ook nog een separate wegbeschrijving downloaden. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop. Van de achteromkijkroute is ook een verkoopboekje gemaakt. Deze is eveneens te koop via de Visit Zuid-Limburg Shop.

Start- en eindpunt


Mingersborg 20

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt