Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Historische Markt Sittard

Historische Markt Sittard

Geniet op een zomerse dag van een drankje op de historische Markt. Eén van de leukste pareltjes van Limburg! De keuze is reuze. Ga je het liefst naar een traditioneel bruin café of juist naar één van de hippe lounges? Of maak van jouw lunch of diner een ‘culinaire wereldreis’ in één van de vele restaurants. Kortom, Bourgondisch genieten in Limburg op zijn best! En vanaf het terras loop je makkelijk de slingerende winkelstraatjes in op zoek naar dat leuke jasje of snuisterijtje.

Op de historische markt kun je genieten bij:
De Trechter
Eetcafe de Buren
Tapas
SOL
Lunchroom Schrage
Dafne
Cafe de Hollandse
Down Unde
Thaiphoon
DODS
Ernesto's
+4
Historische Markt Sittard - Foto 0
Historische Markt Sittard - Foto 1
Historische Markt Sittard - Foto 2
Historische Markt Sittard - Foto 3

Openingstijden en tarieven


 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Historische Markt Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Historische Markt Sittard

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!