Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Wine & Dine De Limbourg Sittard

Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Wine & Dine een goede keuze. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het restaurant is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog echt persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. Je kunt hier loungen, lunchen en dineren.

Aanbieding

Boek nu het Limbourg arrangement! Nu extra voordelig!
Geniet van een overnachting met een heerlijk 3-gangen diner en een ontbijt met Limburgse streekproducten voor maar € 139,00 per kamer per nacht. Reserveer snel via info@delimbourgsittard.nl of telefonisch via 046-4518151.
+6

Vlog & blog van Leonie

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij de limbourg. Speciaal voor deze gelegenheid maakte sterrenchef Léon Winthaegen een ode aan het Limburgse landschap op een bord. Het pronkstuk van het gerecht vormt het Bommeriger hoen. Kijk en kook je mee?
Lees verder

Openingstijden


Geopend op maandag tot en met zondag vanaf 10:00-01:00 uur. 

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wine & Dine De Limbourg Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Wine & Dine De Limbourg Sittard

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!