Wine & Dine De Limbourg Sittard

Wine & Dine De Limbourg Sittard

Speciaal
Samen met het team, en zeker dankzij chef-kok Sebastian, heeft de directie besloten om je ook thuis te kunnen verwennen met lekkere gerechten en wijnen. Onder de button 'Nu bestellen' tref je de speciale afhaal- en bezorgkaart aan. 

Alle gerechten worden met instructie in vacuümzakken aangereikt. Je kunt de gerechten terwijl je een aperitief drinkt in kokend water verwarmen. Zo ben je altijd verzekerd van een warme maaltijd! De wijnen staan op de speciale kaart bovendien met twintig procent korting ten opzichte van de reguliere menukaart! 

Tijdens de weekmarkten op donderdag en zaterdag kun je alle gerechten en wijnen van de afhaal- en bezorgkaart rechtstreeks bij de afhaalservice kopen. Tevens wordt dan huisgemaakte warme chocolademelk, Glühwein, versgebakken wafels en erwtensoep verkocht!

Kies je voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan is Wine & Dine een goede keuze. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het restaurant is gelegen pal aan de markt in Sittard. 

Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog echt persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. Je kunt hier loungen, lunchen en dineren.

Nieuw:
Donderdag en zaterdag en alle koopzondagen: Take away counter op de markt in Sittard. Tijd: van 10.00-17.00 uur. 

Heerlijk genieten van echte warme chocolade, vers gebakken wafels en nonnevotten (Sittardse specialiteit), huisgemaakte erwtensoep, hotdog of glühwein.   

Maandag tot en met Vrijdag van 07.00-10.00 uur. Zaterdag en zondag van 08.00-11.00 uur: Take away ontbijt of lunchpakket met koffie of thee to go.

Aanbieding

Boek nu het Limbourg arrangement! Nu extra voordelig!

Geniet van een overnachting met een heerlijk 3-gangen diner en een ontbijt met Limburgse streekproducten voor maar € 139,- per kamer per nacht. 

Je kunt snel via e-mail of telefoon reserveren.

Speciaal
Nu is het ook voor je mogelijk om gebruik te maken van de speciale afhaal- en bezorgservice! Kijk op de website voor meer info!
+4
Wine & Dine De Limbourg Sittard - Foto 0
Wine & Dine De Limbourg Sittard - Foto 1
Wine & Dine De Limbourg Sittard - Foto 2
Wine & Dine De Limbourg Sittard - Foto 3

Voorzieningen


  • Terras
  • Oplaadpunt elektrische auto

Openingstijden


Wine & Dine De Limbourg Sittard is op maandag tot en met zondag vanaf 10:00-00:00 uur voor je geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wine & Dine De Limbourg Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Vlog & blog van Leonie

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij de limbourg. Speciaal voor deze gelegenheid maakte sterrenchef Léon Winthaegen een ode aan het Limburgse landschap op een bord. Het pronkstuk van het gerecht vormt het Bommeriger hoen. Kijk en kook je mee?
Lees verder

Meer van Wine & Dine De Limbourg Sittard

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!