Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Domaine Salamander

Domaine Salamander

Het domein is gelegen in Eyserheide, een klein dorp, dat deel uitmaakt van Eys, gemeente Gulpen-Wittem. Het domein ligt in het Heuvelland van Zuid Limburg, op een plateau, 190 meter boven nap. Zuid Limburg is één van de mooiste gebieden van Nederland. Het is een glooiend gebied met toerisme en heeft een internationale uitstraling, met Hasselt, Luik en Aken op korte afstand. Wil je de wijnen proeven of wil je een rondleiding door de wijngaard, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of middels het sturen van een email.


+1
Domaine Salamander - Foto 0
Domaine Salamander - Foto 1
Domaine Salamander - Foto 2
Domaine Salamander - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website of neem contact op.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Domaine Salamander. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!