Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Domaine Salamander

Eys Bezoek website

Domaine Salamander

Domaine Salamander Eyserheide 2Eys 06-12628952 Stuur e-mail Naar de website
Het domein is gelegen in Eyserheide, een klein dorp, dat deel uitmaakt van Eys, gemeente Gulpen-Wittem. Het domein ligt in het Heuvelland van Zuid Limburg, op een plateau, 190 meter boven nap. Zuid Limburg is één van de mooiste gebieden van Nederland. Het is een glooiend gebied met toerisme en heeft een internationale uitstraling, met Hasselt, Luik en Aken op korte afstand. Wil je de wijnen proeven of wil je een rondleiding door de wijngaard, neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch of middels het sturen van een email.


Overzicht

Adres
Eyserheide 2, Eys
06-12628952
Openingstijden en tarieven

Raadpleeg de website of neem contact op.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Domaine Salamander. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website