detail

Wijn Safari

Safari te voet langs het beste en het lekkerste van het Wijnland van Kalk! De geplande data zijn te zien op de website en deze safari is op aanvraag vanaf zes personen te boeken. 

Wandel langs prachtig gelegen wijn- en fruitgaarden, door het glooiende landschap en proef de streek. Wat maakt het Land van Kalk zo geschikt voor wijnbouw en fruitteelt? 

Welke voordelen en uitdagingen brengt het mooie heuvellandschap met zich mee? En natuurlijk: hoe smaakt het? Dat ontdek je op deze unieke safari. 

De Wijn Safari is perfect voor actieve natuurgenieters en liefhebbers van een glas goede wijn. Tijdens deze safari van circa acht kilometer loop je door het zo kenmerkende Zuid-Limburgse landschap: heuvelachtig, groen en zeer afwisselend. 

Je passeert fruit- en wijngaarden en je kunt van prachtige vergezichten vanaf de plateaus genieten, ook maak je kennis met de Kunradersteengroeve. 

Onderweg laat de ranger een glaasje proeven van de lokale wijnen. Afsluitend is er een wijnproeverij met rijkelijke borrelplank bij Wijngoed Fromberg.

Groepsgrootte


Minimaal 1 persoon en maximaal 15 personen

Buiten de vakantieperiodes is deze activiteit op aanvraag te boeken vanaf zes personen.

Duur


2,5-3 uur

Prijs


€ 28,75.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Coöperatie Land van Kalk

Wil je meer informatie over Wijn Safari, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Coöperatie Land van Kalk. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.