Pieters Geheim - outdoor escaperoom

Pieters Geheim - outdoor escaperoom

Als in de nacht van 14 op 15 juli 2021 het Geulwater in en rond Valkenburg extreme hoogte bereikt, blijkt dat er meer is komen bovendrijven dan men had verwacht. Zo vindt Pieter in het water drijvende kasten en een zeer grote kist.

Terwijl hij de kasten vol tin weet recht te zetten en het water laat weg lekken uit de kasten, hoort Pieter een stem. De stem beweerd Thijs te heten en al sinds zeer lange tijd schuil te zitten in zijn verstopplek.Lei de tinnengieter heeft hem beschermd en verborgen om uit de handen te blijven van de bloeddorstige Bokkenrijders-jager Vignon (1762).

Weten jullie de vloek van Thijs te verbreken en hem boven water te krijgen? De oplossingen zijn door heel Valkenburg heen verstopt. Pieters geheim is een stadsspel gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders. 

Een roversbende die vroeger actief was in onder andere Valkenburg. Deze outdoor escaperoom is uitdagend, uniek en geschikt voor alle leeftijden. Ga op avontuur, ontdek de geheimen en ontrafel het mysterie op tijd!

Info
Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden. Kinderen onder begeleiding van volwassenen.

Hoe te boeken: online via de website.

Bijzonderheden:
Dit spel is dagelijks te spelen op de aangegeven tijdsloten. Je wordt ontvangen door een begeleider die het spel introduceert en de materialen overhandigt. De optimale groepsgrootte is 4-5 deelnemers per team.
Pieters Geheim - outdoor escaperoom - Foto 0

Groepsgrootte


2 personen

Duur


Maximaal 2 uur avontuur met tijdregistratie

Prijs


Prijs :€ 118,-.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Mystery Unlocked

Wil je meer informatie over Pieters Geheim - outdoor escaperoom, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Mystery Unlocked. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg